Privacy nemen wij heel serieus! Daarom voldoen wij aan de eisen die de wetgever hiervoor stelt. Op deze pagina vind je een overzicht van de belangrijkste maatregelen die we daarvoor getroffen hebben.

Om te beginnen de privacy verklaring, hierin leggen we uit hoe wij in begrijpelijke taal uit het we jouw privacy respecteren en wat we met jouw gegevens doen. Je downloadt hem hier.

Voor klanten waar we een overeenkomst hebben afgesloten, gelden de algemene voorwaarden en een verwerkersovereenkomst. Deze documenten zijn alleen van toepassing als je klant bij ons bent.

De systemen die we zelf ontwikkelen, zoals PhDTrack staan op Nederlandse servers. Onze  hosting partij Site4U in Wageningen is al sinds de oprichting onze vaste betrouwbare partner hiervoor. Uiteraard gebruiken wij ook populaire Amerikaanse systemen zoals Mailchimp en Slack om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken. Bij de keuze voor deze tools, letten we altijd op of ze voldoen aan de AVG/GDRP of anderszins voldoende maatregelen hebben getroffen om aan de privacy eisen te voldoen. Een actueel overzicht van de software die wij gebruiken (waarin Persoonsgegevens verwerkt worden) vind je hier.

Heb je vragen over ons privacy beleid, of wil je jouw gegevens inzien, stuur dan een mail naar info@academicsoftwareconsulting.nl.